Gyors, egyszerű, olcsó design- és ajándékötletek lépésről lépésre

Rapid Design

Rapid Design

Karácsonyi pohárjelölő nagy vendégjárásokra

2012. december 18. - Rapid Design

Karácsonykor vagy nagyobb ünnepekkor sok ember gyűlik össze, sok-sok pohár kell, s ha nem szeretnénk öt percenként mosogatni, sok pohárjelölőre is szükség van, hadd találja meg mindenki a maga poharát azután is, hogy egyszer ivott már belőle.

Tudom, hogy sok tennivaló van karácsony előtt, éppen ezért egy kifejezetten egyszerű és gyors, mégis az ünnephez illeszkedő megoldást mutatok! Nézzük!

Emlékeztek még, mikor még a nagy nyári hőségben feltettem egy jó kis magazinborítós pohárjelölőt? Nos az alapkoncepció ugyanaz, csak kicsit ünnepi díszbe öltöztetjük! :-)

Tehát ez az alap:

[nggallery id=15]

Karácsonyi kiegészítés: nem magazinborítóból, hanem karácsonyi csomagolópapírból vágjuk ki a pohárjelölőket. Ma már vannak meglehetősen vastag, jó minőségű csomagolópapírok, s tapasztalatom szerint mindig akadnak maradékok az ajándékok csomagolása után! :-))))

Ha vékonyabb papírhoz jutottunk csak, akkor a kivágott korongot ragasszuk egy erősebb papírra és vágjuk ki ismét.

Feliratozás: Ha olyan a papírunk, aminek van jól látható, egyszínű része, akkor oda írhatjuk egyből egy-egy vendég nevét. Ha túl mintás ehhez a papír, akkor vágjunk ki egy natír színű korongot is, vágjuk cikkekre és ezeket is ragasszuk rá a pohárjelölőre. Majd ezekre írjuk a neveket.

Mindez képekkel:

[nggallery id=30]

Jó készülődést és kellemes ünneplást kívánok! :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://rapiddesign.blog.hu/api/trackback/id/tr887335624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása