Gyors, egyszerű, olcsó design- és ajándékötletek lépésről lépésre

Rapid Design

Rapid Design

Nyitólap

2012. április 22. - Rapid Design

EGY OLDAL, AHOL BEBIZONYÍTOM, HOGY

IGENIS LEHET OLCSÓN, RÖVID IDŐ ALATT EGYSZERŰ, DE NAGYSZERŰT ALKOTNI

AKÁR KÉT BALKÉZZEL IS!

 

Fő az egyszerűség!

UGYE BENNETEKET IS BOSSZANT, mikor találtok egy cikket, miszerint „pillanatok alatt elkészül”, „pofonegyszerű”, „fillérekből megvan” az adott dekoráció vagy designcucc, ehhez képest igenis szöszölni kell vele, az alapanyagok pedig csak hobbiboltokban szerezhetők be borsos áron? Vagy amikor azt állítják, hogy ÚJRAHASZNOSÍTanak: a bemutatott képeken jól látszik, vadonat új, ami a kiinduló anyag volt, tehát nem használt tárgyat mentünk meg.

 

Ha kevés az idő...

Gyakorló anyaként, munka és háztartásvezetés mellett pontosan tudom, hogy hiába a nagy tervek, ötletek, sem idő, sem energia nem jut már a megvalósításukra. Éppen ezért kerestem mindig azokat a lehetőségeket, amik úgy teszik lehetővé az alkotást, dekorálást, ajándékkészítést stb., hogy közben nem rabolnak el a családtól hosszú órákra.

 

Ezt szem előtt tartva alkotok és megosztom Veletek is LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE.

 

Az egyes munkáknál jelölöm, hogy VALÓBAN pofonegyszerű dologról van-e szó vagy kicsit bonyolultabb, esetleg nagyobb kézügyességet igénylő ötlet. Olyan formán, ahogy szakácskönyvekben szokás. Ezzel segítek, ha szűrni szeretnétek.

Érdemes rendszeresen látogatni a honlapot és a Hírlevélre felíratkozni, hogy újabb és újabb ötletek találhassanak meg Benneteket.

 

Jó böngészést és élményteli alkotást kívánok!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rapiddesign.blog.hu/api/trackback/id/tr437335556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bakonyi Betti 2012.08.25. 07:50:21

Kedves Ildikó, tetszik a blogod, illetve az oldal témája. Mi a véleményed egy lehetséges együttmüködésről? Ha érdekel, légyszi küldj egy e-mail-t, és megbeszéljük. Köszi. Betti

rapinhu1_ildi 2012.08.25. 18:46:44

Kedves Betti, megnéztem a blogod, nagyon jónak, színvonalasnak tartom. Benne vagyok az együttműködésben. :-) ildiko.kadarka@gmail.com Ildi
süti beállítások módosítása