Gyors, egyszerű, olcsó design- és ajándékötletek lépésről lépésre

Rapid Design

Rapid Design

Gardróbürítés öko módra! :-) Megunt TRIKÓBÓL menő SZATYOR 5 perc alatt!!!! - Újabb újrahasznosítási tipp a gardróbból

2012. szeptember 22. - Rapid Design

Ébreszd fel csipkerózsika álmukból rég nem használt, ám  a gardróbodban igencsak sok helyet foglaló ruháid. Ilyen mindenkinek van egy tucat legalább. Egy darabig még hiszed, hogy hordani fogod egyszer még, aztán már csak nincs szíved kidobni. Nem is kell! Használjuk másképp. Sok öteletet fogok mutatni. Most éppen azt mutatom be, hogy hogy tudsz egy trikófelsőből jó kis szaladószatyrot készíteni. Olyan egyszerű, hogy bonyolultabb lesz leírni, de  a képek is magukért beszélnek a galériában. Lássuk!

Szóval, vedd elő régi trikód. Fordítsd ki, varrd össze az alját. Ha ez megvan, a két alsó sarkánál készíts "mélységet". Vagyis a pólü oldalsó varrását illeszd össze az alsó varrással és merőlegesen varrd le a saroktól cca. 5 cm-re. Ugyanezt végezd el a másik oldalon is.

KÉSZ VAGY! Létezik ilyen? Ennyi idő alatt létrehozni valamit??? IGEN! :-))))

Lehet persze még cifrázni, ha kedved és időd tartja. Én például tettem bele még egy kulcsfogót, ami igencsak praktikus az egyterű, mélyebb szatyrok, táskák esetében: nem kell végigtúrnod a táskád, ha hazaértél, csak kihúzod a kulcsfogó szalagot. Esetünkben jól jött ehhez a trikó információs cimkéje a hátsó nyakrésznél, ugyanis ebbe hurkoltam bele egy szatényszalagot, amire a kulcsot tettem.

Trikója válogatja, hogy milyen extrákkal dobhatod még fel: tehetsz rá kitűzőt, varrhatsz rá gombot, zsebet, stb.

De az alapdarab 10 perc alatt bőven elkészül.

Irány a gardrób! Adj új esélyt a megunt daraboknak! :-)

Most pedig lássuk mindezt képekben:

[nggallery id=19]

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rapiddesign.blog.hu/api/trackback/id/tr347335604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása