Gyors, egyszerű, olcsó design- és ajándékötletek lépésről lépésre

Rapid Design

Rapid Design

Kreatív matek: 3 falevél + 1 képkeret + fél óra = őszi dekoráció

2012. november 10. - Rapid Design

Íme ismét itt egy hihetetlenül egyszerűen és rövid idő alatt elkészíthető őszmarasztaló lakás dekoráció! Ha már gyűjtöttünk és préseltünk szép formájú faleveleket  - és miért is ne tettük volna, hisz mindenkit erre biztattam hetekkel ezelőtt! :-) - akkor ne hagyjuk, hogy kárba vesszenek! Próbáljuk meg minél többféleképpen felhasználni, hátha tovább velünk marad a színpompás, melengető ősz.

 Emlékeztek még a legutóbbi falaveles képünkre? Ha nem, itt is megnézhetitek. A lényeg, hogy bár az sem volt bonyolult, de ez még annál is egyszerűbb és gyorsabb lesz, látványban mégsem marad alul.

Lássuk a lépéseket:

1. Rajzoljuk át egy keményebb papírra a préselt levelet, majd vágjuk ki, ez lesz a sablonunk. Persze, ha nem gyűjtöttünk levelet korábban, nincs minden veszve: most se késő még keresni egy szép formájú falevelet és ezt sablonkészítés nélkül is használhatjuk, hisz ebben az állapotában nem törékeny.

2. Keressünk szép színű, mintájú csomagolópapírt, vagy akár megint csak magazinoldalt - én az utóbbit választottam. Rajzoljuk körbe és vágjuk ki a levél formánkat háromszor.

3. Vegyünk (elő) egy szép keretet, vágjünk belevaló papírt, ragasszuk rá a papírfaleveleket és illesszük a keretbe!

Voilá! Ismét gazdagodtunk egy szép dekorációval. Ugye, mennyire egyszerű és könnyű volt?

Mindez képekben:

  [nggallery id=24]

Tipp1.: Ha szépen préseltünk, eredeti leveleket is használhatunk, nem muszáj papírra átrajzolni.

Tipp 2.: 3 különböző levélformát is választhatunk, pláne, ha ugyanazt a mintájú papírt szeretnénk felhasználni.

Jó munkát és gyönyörködést! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://rapiddesign.blog.hu/api/trackback/id/tr827335610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása