Gyors, egyszerű, olcsó design- és ajándékötletek lépésről lépésre

Rapid Design

Rapid Design

A múló idő nyomában az Egypercesektől a 12 dühös emberig - avagy stílusos óra ajándék könyv imádóknak

2013. május 16. - Rapid Design

Biztosan ti is tapasztaltátok már, hogy ha az ember igazán különleges ajándékkal szeretné meglepni az ünnepeltet, nincs könnyű dolga. Már ötletet meríteni sem egyszerű, jól jön ilyenkor az inspiráció. Ehelyütt szeretném leszögezni, hogy jelen bejegyzés se nem rapid, se nem egyszerű, mégis van helye ezen az oldalon, hisz egyedi ötletem, egyedi megvalósításom és mint mondtam, kellenek az inspirációk is! :-)

Drága barátném imádja a könyveket, akkora könyvtára van, hogy sokan megirigyelnék! Közelgő születésnapjára remek ötletem támadt: órát készítek neki - az órák amúgy is a gyengéim -, de nem is akármilyet!

Számok helyett ugyanis egy-egy könyvnyerget készítek az óralapra, amikre stílusosan olyan (valós) könyvcímeket írok, amikben az egy, kettő, három, négy, öt, hat, hét, nyolc, kilenc, tíz, tizenegy, tizenkettő szerepel. Az ötletet anyaggyűjtés, majd megvalósítás követett. Ez lett az eredmény:

[nggallery id=44]

Mondanom sem kell, hogy az ajándék nagy örömet szerzett új tulajdonosának, s ezáltal nekem is. :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://rapiddesign.blog.hu/api/trackback/id/tr37335648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kádár Tímea 2013.05.17. 07:54:26

Nagyon szuper és kedves ötlet és megvalósítás!

rapinhu1_ildi 2013.05.17. 07:57:04

Köszönöm szépen! :-) Az ünnepelt is el volt ragadtatva! :-)
süti beállítások módosítása