Gyors, egyszerű, olcsó design- és ajándékötletek lépésről lépésre

Rapid Design

Rapid Design

Egyedi, szuper egyszerű ajándék: zokniváza és pulcsivirágtartó Anyának, Nagymamának

2014. április 27. - Rapid Design

Közeledik az Anyák napja, amikor pluszban kedveskedünk az Édesanyánknak. Ilyenkor virággal, kis ajándékkal lepjük meg, amit most még egyedibbé és személyesebbé tehettek, ha megnézitek, hogy lehet elkészíteni, ezt a kedves emlékeket idéző vázát. Mutatom lépésről lépésre, de előre szólok: hihetetlenül egyszerű!

Számtalan olyan kis ruha, body, rugdalózó, harisnya van, amit kinőttek a gyerekeim, ám nincs szívem megválni tőlük, mert annyira sok kedves emlék fűződik hozzájuk, s már annyira a gyerekeimet juttatják eszembe. 2 éves kisfiam még ugyan nem, de az 5 éves kislányom már részt tudott venni ebben a jópofa kézműveskedésben, ahol már maga az együtt töltött idő is ajándék volt.

Előszedtünk a fentebb említett ruhákból néhányat, valamint kimostunk és megszárítottunk kiürült bébiételes, paradicsomos, egyéb mártásos, illetve befőttes üvegeket.

Levágtuk a bodyk, rugdalózok ujját és a vázaalap méretére igazítottuk. Előkerestünk szalagokat, kötözőket, zsinórokat, vagy egyszerűen csak egy újabb darabot levágtunk a ruhából, s az lett a kötöző. Kész is lett. Nem kellett varrni, ragasztani, semmi extra. Annyira belejöttünk, hogy többet is készítettünk.

Sőt, mutatok egy olyan megoldást is, amit ugyancsak elkészítettünk, s jó ötlet lehet azoknak, akiknek már nagyobb gyerekeik vannak, s már rég nincsenek otthon bodyk, kisruhák. Esetükben egy zokni, egy harisnya vagy egy régi pulcsi ujja ugyanúgy megfelel. Lásd a galériában.

Mindez képekkel:

[nggallery id=63]

Ugye milyen egyszerű, mégis mutatós! Nem szükségeltetik hozzá egy kisebb vagyon, sem őstehetség! Csak Te kellesz, ez az egyszerű ötlet és sok kedves emlék az Édesanyáknak, Nagymamáknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://rapiddesign.blog.hu/api/trackback/id/tr987335692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Timi 2014.04.27. 16:30:20

Nagyon édi ötlet, köszönjük:)

rapinhu1_ildi 2014.04.27. 17:20:42

Köszönöm! :-) Remélem, tudjátok hasznosítani az ötletet! :-)
süti beállítások módosítása