Gyors, egyszerű, olcsó design- és ajándékötletek lépésről lépésre

Rapid Design

Rapid Design

Pompon készítése pofonegyszerűen egy szempillantás alatt...majdnem :-)

2013. december 20. - Rapid Design

Gyerekkorom nagy kedvence, a pompon szerencsére reneszánszát éli mostanában: meglehetősen sok felhasználási területen látom ismét megjelenni. Ennek rettentő mód örülök, már csak azért is, mert nagyon szeretek pompont készíteni és felhasználni is a kész kis labdacsokat! :-) Hogy jön most ez ide? Úgy, hogy rengeteg módon lehet alkalmazni a kész pompont. Mivel küszöbön a karácsony, hát erre vonatkoztatva sorolok néhány példát: karácsonyfadísz, képhez dísz, csomagolás felturbózása, boltban kapható egyszerű sál extrásítása stb. Sok beszédnek sok az alja, mutatom inkább! :-)

8 éves lehettem, mikor igazán rákaptam a pomponokra. Akkoriban még két kartonkarika segítségével (naná, hogy házi gyártású), kissé időigényesen. Aztán tiniként egy fantasztikus nyári alkotótáborban egy textiles iparművésznő mutatott egy trükköt, ami azóta persze a neten is ezerszámra kering, de én azért megosztom az ott szerzett tudást most Veletek is. Elkészítettem, fázisonként lefotóztam, s most megmutatom. A képsor magáért beszél, nem magyarázom túl.

 

Jó pompon készítést kívánok! Akár még tévénézés alatt is jó kis energialekötő. :-)

Nagyobbacska gyerkőccel meg igazi móka!

A bejegyzés trackback címe:

https://rapiddesign.blog.hu/api/trackback/id/tr977335678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karácsonyi kép kézformákból - készülődjünk a gyerekekkel! | Rapid Design 2013.12.20. 20:11:32

[...] ezeket a kis szőrös labdacsokat. Hogy hogyan jutottunk azonnal pomponokhoz, egy korábbi, a pomponokról szóló bejegyzésemben [...]

Kádár Tímea 2013.12.21. 12:04:03

Ezt még ma kipróbáljuk!

rapinhu1_ildi 2013.12.21. 12:36:10

Jaj, de jó! Remélem, legalább annyira bejön majd Nektek, mint nekem! :-) Ildi

Kezes bárány húsvétra - jó kis móka, akár a gyerkőccel is | Rapid Design 2014.04.15. 18:47:41

[...] Na és akkor most kezdődhet a pompon gyártás a már jól ismert módon! Akinek nem ugorna be a dolog, az nézze meg ebben a bejegyzésemben. [...]
süti beállítások módosítása