Gyors, egyszerű, olcsó design- és ajándékötletek lépésről lépésre

Rapid Design

Rapid Design

UTCÁT neveztek el rólam! - SZUPEREGYSZERŰ ajándék névnapra, szülinapra

2012. április 29. - Rapid Design

Utcát neveztek el rólam! :) Na nem úgy, hogy Kádár Ildikó, de van Ildikó utca is meg Kádár utca is: és én már ezzel is megelégszem. :) Budapesti lévén, ezt a várost ismerem szőröstül-bőröstül, így tudom azt is, hogy majdnem minden keresztnévről van egy utca, de sok vezetéknévről is. Ez most jól jön nekünk! Ismét egy SZUPEREGYSZERŰ ajándékötlet! Lássuk, mik a lépések!

Vegyünk egy Budapest térképet VAGY menjünk fel a netre és keressünk rá az utcakeresőben vagy a Googlemaps-en a megajándékozni kívánt szerettünk, barátunk, kollegánk stb. nevére: melyik kerületben van olyan utca. Ha nem találunk se a kereszt-, se a vezetéknevével utcát, akkor keressünk becenévre (pl.: Cica utca).

Egy szép, kellemes délutánon vegyük nyakunkba a fényképezőgéünket és a várost, közösségi közlekedjünk el (kényelmesebbek autózhatnak is) az adott utcába és fotózzuk le a táblát.

Vegyünk (elő) egy képkeretet, nyomtassuk ki a képet akkora méretben, hogy a képkeretbe beférjen és csiribi-csiribá: KÉSZ IS VAGYUNK! :)

Ez olyan egyszerű volt, hogy EXTRA TIPPet is adok: BKV busz/villamos menetrend táblák ellopkodása helyett azokat is le lehet fotózni, ha éppen számra vágyunk egy szülinapi ajándék miatt.

Még egy jó ötlet, ha már úgy is járjuk a várost és még a fényképezőgépünk is nálunk van: fotózzunk minél több számot!!!! BKV járot száma, házszám, plakáton szám, stb. Szülinapnál nagyon jól fog jönni, ha többet egymás mellé tudunk szerkeszteni ugyanabból a számból és úgy kinyomtatni, majd bekeretezni!

A bejegyzés trackback címe:

https://rapiddesign.blog.hu/api/trackback/id/tr157335570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása