Gyors, egyszerű, olcsó design- és ajándékötletek lépésről lépésre

Rapid Design

Rapid Design

HÁZAT ajándékba - na jó, csak a képét (kezdőknek és Anonim Kétbalkezeseknek szinte kötelező! :))

2012. április 26. - Rapid Design

Nemrég volt a 100 éves Házak ünnepe, ennek kapcsán kerültek ismét a gondolataim előterébe nagy kedvenceim: a házak. Szeretem az épületeket, a régi vagy különleges stílusokat, díszítéseket, részleteket, homlokzatokat. Éppen ezért méltó szerintem, hogy rajzos változatuk bekeretezve a szobánk falát díszítse. De ajándéknak is kiváló lehet.

Lássuk gyorsan, hogyan! Nem elég, hogy POFONEGYSZERŰ, de még a kezdők kezdője se vall szégyent ebben! :) 

  1. Megnyitod és kinyomtatod az általam feltöltött képek valamelyikét;
  2. Veszel egy képkeretet;  TIPP: ha az IKEA-ban járok, vagy valahol látok szép, de olcsó képkeretet, mindig veszek, akkor is, ha nincs konkrét ötletem, hogy mit fogok beletenni, de ilyenkor jól jön)
  3. Ha A4-es a képkeret, akkor semmi dolgod nincs, csak beleteszed a keretbe a képet, ha más méretű, akkor a képkeretről szóló információs papírt (ami pont akkora, amekkora a keretbe fér) rárajzolod a kinyomtatott képre, körbevágod és most teszed be a keretbe.

Voilá! Ugye milyen egyszerű, mégis látványos? :) 

 [nggallery id=1]

Ezt tovább fokozhatod, és még személyesebbé teheted, ha mondjuk egy családi fotóról kivágod a gyereked/gyerekeid képeit vagy akár párodét, Magadét és az egyik ablakba ragasztod vagy a háztetőre ülteted stb. Így már aztán igazán szívet melengető ajándék lehet. :)

Ugye milyen könnyű volt? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://rapiddesign.blog.hu/api/trackback/id/tr767335568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása