Gyors, egyszerű, olcsó design- és ajándékötletek lépésről lépésre

Rapid Design

Rapid Design

POHÁRALÁTÉT 5 PERC ALATT!!!!!

2012. július 25. - Rapid Design

Minden háztartásban felhalmozódik egy halom használt befőttesüveg és tető, amik sokszor nem is párosíthatók egymással, mert nem egyeznek méretben. Na ezekre találtam rá és csaptam le most a napokban, hogy befogjam őket poháralátétnek, mert ugye abból sohasem elég. Leírom, hogy csináltam, de figyelem: TÖBB IDŐ ELOLVASNI, MINT MEGCSINÁLNI!!!! Tényleg! :-) Lássuk!

Mosd el szépen a fedőt és jól törölgesd el, hogy száraz legyen. (Jelen megoldáshoz nem jó, ha csak egy kicsit is akár rozsdás a fedő, majd később mutatok arra is felhasználási megoldást)
Tedd magad elé az egyszínű fóliádat (hobbiboltban, barkácsáruházban, papírboltban lehet kapni) és csupán a fantáziád szabhat határt annak, hogy milyen mintát rajzolsz a matrica hátára - azért ne legyen túl bonyolult, mert még ki is kell vágni. Lehetnek ezek pöttyök, csíkok, karikák, számok, szivecskék, egy betű, monogram, bármi.
Vágd ki, óvatosan ragaszd fel vagy a tető belsejébe vagy a külsejére - ahogy tetszik. És...KÉSZ IS VAGY! Ugye milyen egyszerű és gyors volt? :)))) Alakul szépen a poháralátét gyűjteményed! :-)))

Mutatom képekben:

 [nggallery id=11]

A bejegyzés trackback címe:

https://rapiddesign.blog.hu/api/trackback/id/tr157335586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása