Gyors, egyszerű, olcsó design- és ajándékötletek lépésről lépésre

Rapid Design

Rapid Design

FONALAS VONALRAJZ – Egyszerű, kreatív JÁTÉK 3-tól 300 éves korig!

2012. május 17. - Rapid Design

 Ismered azt az érzést, amikor heteket agyalsz, hogy mit vegyél, majd lejárod a lábad egy igazán szép, fejlesztő, tökéletes kis játék után, kifizetsz több ezer Ft-ot, és kis csemetéd a legjobban mégis a csomagolópapírral játszik el, amibe belecsomagoltad? Én ismerem. Hát most jól megcsavarom a dolgokat és kiszúrok Murphyvel!

EGYSZERŰ is, látványos is, olcsó is és nagyon fejleszti a kreativitást! Még az is előfordulhat, hogy nem is akarod odaajándékozni senkinek, annyira megtetszik! :)

Én például imádok ezzel játszani – ha tehetem – telefonálás közben. :)

Végy (elő maradék) gumicérnát (Röltexben lehet kapni 200-300 Ft-ért), egy praktikusan kis méretű parafatáblácskát (ilyeneket euro-s boltokban, kínai áruházakban, IKEÁban, Kikában stb. lehet kapni; én nemrégiben vettem 390 Ft-ért rajzszögekkel együtt), vegyél még egy marék színes, nagy és hosszúkás fejű rajzszöget és szúrd fel egy sorban a parafatábla szélére.

Kösd össze a cca. 20-30 cm hosszú gumicérna-darab két végét, hogy egy zárt vonalat adjon ki.

Szúrd le az egyik rajzszöget és akaszd rá a cérnád. Majd szúrj le egy másik rajzszöget, arra is akaszd rá a hurkod. S így tovább. Kedvedre alakíthatod, ahogy akarod. Lehet belőle ház, majd halacska, majd valami amorf forma. Bármi. Csak a kreativitás (és a rajzszögek mennyisége) szab határt az alakzatunknak és a rapid alkotásunknak.

Vigyázat, nagyon bele lehet merülni! :)

Jó szórakozást! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://rapiddesign.blog.hu/api/trackback/id/tr517335572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása