Gyors, egyszerű, olcsó design- és ajándékötletek lépésről lépésre

Rapid Design

Rapid Design

Pihe - puha poháralátét parádés pillanatokra

2012. december 17. - Rapid Design

Mint azt már korábbai bejegyzéseimben is kifejtettem, poháralátétből sosem lehet elég. Most jönnek az ünnepek, jó sok pohár kerül forgalomba, elkelnek ezek a kiegészítők. Mutatok most egy arany-piros változatot, ami finom, puha, meleg is. Lássuk!

Bármelyik hipermarketben kapható arany színű befőttes üveg tető. Na erre van most szükségünk. Meg egy ragasztóra (folyékony) és vastag fonalra.

Annyira egyszerű a folyamat, hogy Magad se hiszed el, hogy alig kezded el és már végeztél is. 

Ragasztózd be a tető belsejének közepét és csigavonalban tekerd fel a fonalat középről indulva. Ahogy elfogyott a ragasztós felület, kenj újabb ragasztót a tetőbe. Jó szorosan tekerj és ragassz, hogy egyenletes legyen a felület, ne billegjen a pohár majd. Tádáááám, végeztél is. Na még készíts 5-öt vagy ki tudja hány kell Neked az ünnepekre, és már kész is vgy ezzel: poháralátét kipipálva!

Ja, és senki nem mondja meg, hogy ez befőttesüveg tetőből van! :-) Mellesleg asztaldísznek sem rossz!

Képekkel:

 [nggallery id=29]

További poháralátét ötletért kattints ide, ha matricásat szeretnél, vagy ide, ha dizájnos magazinosat szeretnél!

A bejegyzés trackback címe:

https://rapiddesign.blog.hu/api/trackback/id/tr587335622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása